Cabinet Masaj, Galaţi

Cabinet Masaj
Strada 1 Decembrie 1981
Galaţi
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Cabinet de masaj terapeutic in Galati. Personal calificat efectueaza atat la cabinet, cat si la domiciliul dvs: masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj anticelulitic si remodelare corporala, masaj reflexogen, masaj somatic, drenaj limfatic. Se folosesc doar creme si uleiuri naturale 100%.


Profil lung
Cabinet de masaj terapeutic in Galati. Personal calificat efectueaza atat la cabinet, cat si la domiciliul dvs: masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj anticelulitic si remodelare corporala, masaj reflexogen, masaj somatic, drenaj limfatic. Se folosesc doar creme si uleiuri naturale 100%. Masaj Terapeutic Masaj Anticelulitic Masaj Reflexogen Masaj de Intretinere Masaj Somatic Drenaj Limfatic Bioterapie Cosmetica Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala, iar practicarea acestuia necesita cunostinte solide de anatomie, fiziologie si fiziopatologie. Masajul a fost incorporat in sistemele de sanatate si diversele tehnici de masaj au fost dezvoltate si integrate in variate terapii complementare.
Masajul terapeutic actioneaza direct asupra organismului, iar efectele sale sunt multiple. Cateva dintre cele mai importante efecte ale masajului terapeutic sunt: stimularea secretiei de lichid sinovial intraarticular, stimularea circulatiei sanguine, imbunatatirea considerabila a nutritiei si oxigenarea structurilor anatomice masate; intervenind direct asupra durerii, are un considerabil efect antialgic. De asemenea imbunatateste si amplitudinea miscarilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare, precum si metabolismul local. Masajul terapeutic ofera rezultate foarte bune in durerile de spate (durerile dorsale) ca lobosciatica, hernia de disc, discopatie sau durerile din zona cefei (durerile cervicale), ca spondiloza cervicala.
De asemenea este o forma de tratament natural, efectele sale pastrandu-se de la cateva zile (pentru o singura sedinta), pana la cateva luni, pentru un pachet terapeutic de 10 sedinte. PRETURI Masaj terapeutic 25 lei Masaj relaxare 25 lei Masaj Anticelulitic 25 lei Drenaj limfatic 25 lei Reflexoterapie 20 lei Masaj Facial 15 lei PENTRU ABON
Cuvinte cheie:
Salon de Masaj, Masaj Anticelulitic, Masaj Terapeutic, Masaj Relaxare, Masaj Reflexoterapie, Cabinet Drenaj Limfatic
Cabinet Masaj apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Cabinet Masaj!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Tig 3 Vis A Vis De Fostul Atlantic
    Galaţi
 2. Siderurgistilor Nr. 22 Bl. Sd8b Sc. 6 Ap. 67
  800375  Galaţi
 3. Str. Saturn Nr.2, Bl B1, Sc.5
  800339  Galaţi
 4. Strada Traian Nr. 67
  800524  Galaţi
 5. Strada Petru Rares Nr. 16, Bl. C5
  800352  Galaţi
 6. Strada Stadionului 4 A, Bl. D19, Parter
  800595  Galaţi
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere