Societatea Studentilor Medicinisti Galati, Galaţi

Societatea Studentilor Medicinisti Galati
Strada Domnească Nr. 47, Universitatea "Dunarea De Jos" Etaj 1, Camera 151
800201 Galaţi
074 995 2246
074 241 4538
074 654 7687
074 107 6069
074 283 1258
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Societatea Studentilor Medicinisti Galati din Cadrul Facultatii de Medicina Si Farmacie Galati

  1. Despre noi

Profil lung
Societatea Studentilor Medicinisti Galati a luat fiinta in data de 26 iunie 2009 din dorinta studentilor din cadrul Faculatii de Medicina si Farmacie Galati de a fi reprezentati pe plan local, national si international. SLOGANUL SSMG: SSMG TE REPREZINTA SSMG este o organizatie studenteasca, independenta, non-guvernamentala si apolitica care reprezinta 2300 de studenti galateni. Este oficial recunoscuta ca atare de catre autoritatile guvernamentale locale, regionale si centrale, precum si de alte organizatii si institutii nationale si internationale.
SSMG este membru al UNSR (Uniunea Nationala a Studentilor din Romania), organizatie reprezentativa a studentilor la nivelul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. In cadrul acestei federatii SSMG este coordonatorul Departamentul de Sanatate.
Asociatia isi desfasoara activitatea in scopul promovarii si apararii drepturilor si intereselor profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si a satisfacerii nevoilor acestora in domeniile: stiintific, cultural, social, civic etc. Totodata, Asociatia isi propune: a) sa incurajeze cercetarea stiintifica si pregatirea profesionala, sociala si culturala a membrilor sai; b) sa faciliteze crearea si dezvoltarea legaturilor profesionale, sociale, culturale, sportive intre membrii sai; c) sa faciliteze comunicarea intre cadrele didactice din invatamantul superior medical precum si alte persoane de specialitate din domeniul medical si alte categori de studenti; d) sa afirme si sa promoveze toleranta, pluralismul opiniilor, confruntarea libera de idei, performanta, spiritul critic si autonomia universitara; e) sa incurajeze si sa desfasoare actiuni de propaganda sanitara, culturala si civica in randul populatiei; f) sa desfasoare in randul elevilor de liceu actiuni de informare si promovare privind conditiile de admitere la Facultatea de Medicina si Farmacie; g) sa promoveze si sa apere drepturile omului raportat la specificul actiunilor medicale.
Cuvinte cheie:
Organizaţie non-guvernamentală, Educaţie, Organizatii apolitice, Organizatii studentesti, Promovare performante medicale
Societatea Studentilor Medicinisti Galati apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Societatea Studentilor Medicinisti Galati!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook