Telekom Galati, Galaţi

10 Păreri
actualizată în 24.06.2020

Orar cu publicul

Orar de funcţionare stabilit în 24.06.2020
sâmbătăS
09:00 – 13:00
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
marţiMa
09:00 – 18:00
miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
Este inchis.
Deschide peste  8 h 7 min.
8 h 7 min

Informaţii detaliate

Nume anterioare
Romtelecom

Descriere

Cuvinte cheie:
Telefonie, Furnizor de servicii de telecomunicatii, Internet, Televiziune, Televizor
Produse
smartphones, telefon dual sim, telefon single sim, tablete pc, laptop, accesorii telefoane, televizoare
Servicii
magentaone, servicii de telefonie mobila, servicii de telefonie fixa, telekom tv, reîncărcare cartelă, cartele telekom, televiziune prin satelit, televiziune prin internet iptv, internet broadband, abonamente telefonie fixă, asistenţă servicii voce, net 1 gbps
Mărci
acer, allview, apple, htc, huawei, nokia, samsung, sony, telekom, zte
Metode de plată disponibile
  • Numerar
    Numerar
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa
Telekom Galati apare în următoarele categorii:

Păreri

, cu mai mult de 2 ani în urmă

De cand s-a unit Cosmoteul cu Romtelekomul semnalul este slab iar in nordul judetului Galati...mai exact Tg Bujor- Oancea-Cavadinesti- Beresti-Moscu-Baneasa-Chiraftei-Fartanesti-Draguseni...etc....nu ai aproape deloc semnal...de asta lumea se porteaza la Orange si Vodafon...faceti ceva caci va pierdeti clientii...e mai tare si Digi ala ca voi.....! Macar trimiteti unde trebuie acest mesaj ca nu stiu unde sa mai scriu!

, cu mai mult de 2 ani în urmă

In luna decembrie am plătit o factura cam mare si am cerut un desfășurător...cand am calculat minutele erau mult mai putine fata de ce era pe factura ....a mai patit cineva la fel? Ce as putea face in acest caz?

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Eu chiar nu am cuvinte, de la craciun si pana azi , a lasat un sat izolat de telefonie fixa , invocand ca atunci cand a fost viscol s-a furat cablu , cand nici un caine nu il vedeai pe drum ei au improvizat scuzele, am 2 batrani de 95 de ani si nu pot lua nici acum legatura cu ei , am facut apeluri zi de zi la ei si imi da termen in februarie , adica la primavara, mai conteaza? bravo, va puneti pe picioare nu zic ca nu...terminatilor!

, cu mai mult de 2 ani în urmă

si eu am fost multumit de Telekom,am telefonul deranjat de pe data de 25.10.2014,am sunat la deranjamente de 10 ori,mi-a zis ca se rezolva situatia,si nici in ziua de azi nu a venit nimeni,mi-a venit si factura de plata.

orCrirtica a serviciilor Telekom

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Am facut un contract pentru un pachet M de canale TV cu Telekom din Galati str. Brailei nr. 41 in luna octombrie . Am instalat antena si transponderul dar nu am reusit sa obtin semnalele de TV intrucit semanlul este blocat si pe Internet am citit ca trebuie sa va sun ca sa mi se activeze cartela. Am sunat la numerele indicate de Dvs. si nu am primit niciun raspuns. Nici numarul centrului Telekom unde am cumparat pachetul de pe str. Brailei 41 din Galati indicat pe Internet: 0236 404 574 nu raspunde. Am trimis doua sesizari prin internet la Telekom si nu am primit nicun raspuns. Eu consider ca serviciile acordate de Telekom in cazul meu sunt absolut zero. A plati un abonament lunar fara ca sa te poti servi de el este de neconceput asa ca ar fi mai bine ca in loc sa va concentrati ca sa faceti o reclama neadevarata serviciilor acordate de Dvs. ar trebui in primul rind sa va concentrati eforturile ca sa va imbunatatiti serviciile Dvs. Un serviciu impecabil face mult mai multa reclama decit cuvintele lipsite de substanta pe care le scrieti pe Internet. Un abonent dezgustat de serviciile primite-
Comentariu

de cu mai mult de 2 ani în urmă

acceiasi problema am si eu poate raspunde cineva ce se poate face?
de luat banii se iau repede cand trebuie sa rezolvi problema nu sunt de gasit....

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Telekom Galati!

Cunoşti firma Telekom Galati? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter